Welcome to new Subscene (page 7)

GoldenBeard

MAKE subscene GREAT AGAIN!

Mr.RooH

what happened with rate ? still not working !

Marconi.Kamal

Since it's been upgraded... I have problem to> edit or to > delete my comment on someone's sub.
could u please tell me how to that??

mosmooth

My forum posts have gone, I can't see any subtitle comments and I can't log in using Opera.

Oh, and my avatar disappeared and now I can't upload it back.

Problems still...

After some time, the avatar is back.

Ivandrofly

Ebaa, Looks good @that::thing :)... I hope you guys release an API soon too :)

nazmul2129

Log in system interrupted, everytime when I browse subscene.com it says your not registered. After click log in button than I will visit my profile.

Mr.Kurosaki

Cant change profil picture

modern_gesprach

We have to login every time. fix it

indomoviemania

can't add new title of film with that there is no link imdb

jenssen

i cant see comments...nothing happen when i click it.

asort

Ive been trying to use this new update with open mind...

Conclusion: This new site sucks!
Have to login everytime you go to page
messages are gone
Cant read comments (edit: you can, if you do it by old version)

Have to agree with others when they says "rollback"
make subscene great again.

Sabrina Liem

the new subscene can't rate subtitle, can't read the comment and always log out itself when closing subscene. Please fix it, make easier please like before.

that_thing

Site has been updated again. Rating is now visible directly after download. Comments are also loading now (for any new comments). If you do not see your comment right after you post it, then try reloading the subtitle page (this will also be improved).

We will look into the login issue now. Hope this awful upgrade will come out good :)

Sabrina Liem

thank you for the rating and comment is okay. But please fix for log in. still keep to login every close or refresh the page

jenssen

still cant read comments...

that_thing

Hi again, all requests to subscene.com is now redirected to https - this makes the comments work!